Nyitólap

logo

Kozmetikai kezelések
Mezoterápia (Elektroporátor)


A készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok - az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén nyitott szúrcsatornákhoz hasonló - szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon szívódik fel a bőrbe.


Az elektroporáció alkalmazásával kész koktélkeverékek és egyénileg összeállított mezoterápiás koktélok is bevihetők a bőr mélyebb rétegeibe.

Sok kozmetikum tartalmaz segédanyagokat, tartósítószert, illatanyagot, melyre a kozmetikumnak van szüksége, nem a bőrnek.

A mezoterápiával bevihető anyagok kizárólag ampullázottak és 100% tisztaságúak!


További információkért érdeklődj kozmetikánkban!
 
Új bőrfiatalító eljárás a Pascaud módszerrel

Szalonunkban új bőrfiatalító rendszerrel jelentkezünk, mely a következőkből áll:

L3 hideglézer: liftingre, arcfeszesítésre, szemkontúrra, a szem alati karikákra és (kozmetikai) műtéti beavatkozás előtti és utáni állapotra

BioSkin Jetting: ráncok és mélyebben elhelyezkedő sebhelyek kezelésére

BioSkin Smoothing: a ráncok, atrófiás és hipertrófiás hegek, rozácea és fibróma kezelésére 

Carat gyógykozmetikumok és gyógytáplálékok: bőrfiatalításhoz és bőrjavításhoz

A Pascaud módszerrel a bőr öregedésének minden látható jelét természetes úton lehet kezelni. Ez az egyedülálló formula a hagyományos szépségápolás és az orvosi vagy klinikai beavatkozás között helyezkedik el.

Már néhány kezelés után döbbenetes eredményt érünk el. A ráncok csökkenésével, a bőr rugalmasságának, feszességének és strukturájának javításával vendégünk lépésről lépésre követheti arcának természetes módon történő megfiatalodását.

Szeretettel várjuk vendégeink érdeklődését

 
BDR - Többfunkciós kozmetikai készülék

A gyógyászati- és kozmetikai technológia egy forradalmian új kombinációja a bőr szépségének megőrzésére és visszaállítására.

A középpontban egy új technológia bevezetése áll, mely a kozmetikai hatóanyagok gyors és lényegesen tökéletesebb behatolását biztosítja a bőrszövetbe.

Speciálisan elhelyezett, különböző geometriájú mikrotű biztosítja a bőr nyirok- és vérkeringésének élénkítését, illetve tartósan ingerli a paccini-féle testecskéket és a szabad idegvégződéseket, fokozza a bőr önregenerációját.

Használatával az epidermis felső rétege fájdalommentesen megnyitható, melynek hatására a bőrben csökken a vízveszteség, így javul a diffúziós barrier, a hatóanyagok nagy mennyiségben a bőrszövetbe tudnak hatolni.

Lecsiszolja a hegeket, és eltünteti az öregedési foltokat.

A bőr külső megjelenése és működése érezhetően javul. Az energia- és anyagcsere folyamatok fokozódása révén a bőr láthatóan megfiatalodik. A bőrszerkezet feszesebbé válik, így a ráncok vagy egyéb kontureffektusok feltöltődnek.

 
HYDROABRASION terápia

Professzionális arcápolás a gyönyörű bőrért!

A kezelés három fázisa:

  • Peeling, hámlasztás vízsugárral

  • Hidratáció

  • Nyirok masszázs

Bővebben...
 
Mikrodermabrázió

A dermabrázió, mint kezelési eljárás a bőr felső hámrétegének mechanikai úton történő eltávolítása. Vértelen, sebet nem okozó módszer, amelynél a kezelés mélysége jól szabályozható, és minden más kezeléssel jól kombinálható.


Bővebben...